Care credeti ca este cladirea simbol a orasului Iasi?

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Fii şi tu un Moş Crăciun!

Centrul de Informare Turistică, în colaborare cu Asociaţia S.T.E.P. in Tourism au fost  organizatori a mai multor internshipuri pentru studenţi  în ultimii ani,  în cadrul acestor programe reunindu-se oameni  activi, cu idei îndrăzneţe, care au încercat prin intermediul activităţilor iniţiate şi desfăşurate să pună în valoare atât potenţialul turistic al oraşului Iaşi, cât şi aptitudinile personale.
Ultimul program de acest tip, Pelerin în Iaşi, a fost desfăşurat în perioada Sărbătorilor Iaşului, 10-22 octombrie 2011, interval în care studenţii implicaţi au realizat activităţi de informare a publicului, tururi ghidate pentru pelerini şi nu numai, iar cele două săptămâni au fost încheiate de spectacolul Călătorie spre porţile Iaşului organizat la Ateneul Tătăraşi. Evenimentul a avut ca temă cunoaşterea Iaşului dintr-o altă perspectivă, pornind de la atestările sale istorice până în prezent. Având în jur de 150 de spectatori, spectacolul a îmbinat dansul cu proiecţii de film şi momente de teatru şi s-a bucurat în final de un real succes.
Perioada sărbătorilor de iarnă oferǎ o nouă oportunitate pentru o parte dintre persoanele implicate şi în internship-urile trecute. Astfel, următorul eveniment organizat de studenţii interni ai Centrului de Informare Turistică va consta într-un spectacol caritabil intitulat Fii şi tu un Moş Crăciun, ce va avea loc pe data de 20 decembrie, la Ateneul Tătăraşi. Banii obţinuţi din donaţii vor fi folosiţi pentru a oferi o bucurie copiilor de la Adǎpostul de Noapte coordonat de Direcţia de Asistenţǎ Comunitarǎ Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu